کد خبر 288107
۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

شهردار منطقه ۸ در نهمین کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ضمن بررسی گزارش شش‌ماهه نیمه دوم سال ۱۴۰۴، بر آغاز فوری پایش و ایمن‌سازی بوستان‌های منطقه پیش از فرارسیدن نوروز تأکید کرد.

به گزارش حیات به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۸؛ فاطمه تنهایی با اشاره به افزایش حضور شهروندان در فضاهای سبز طی تعطیلات سال‌نو و سیزده‌ نوروز اظهار داشت: با توجه به بافت خانواده‌محور منطقه و استقبال گسترده شهروندان از بوستان‌ها، لازم است از هم‌اکنون برداشت و پایش ایمنی این فضاها آغاز شود و این اقدامات به روزهای ابتدایی سال موکول نشود.

وی افزود: شرایط آپارتمان‌نشینی در شهر تهران موجب شده بوستان‌ها نقش پررنگی در اوقات فراغت خانواده‌ها، به‌ویژه کودکان، داشته باشند؛ بنابراین ایمن‌سازی تجهیزات بازی، مسیرهای تردد، روشنایی و سایر زیرساخت‌های مرتبط باید در اولویت قرار گیرد.

شهردار منطقه ۸ در ادامه با تأکید بر اهمیت جایگاه HSE در مدیریت شهری تصریح کرد: موضوعات احصا شده در حوزه ایمنی نباید کم‌اهمیت تلقی شود و تمامی معاونت‌های اجرایی و بخش‌های مرتبط موظف‌اند با دقت و سرعت نسبت به رفع نواقص اقدام کنند.

گفتنی است در این نشست، گزارش اقدامات شش‌ماهه نیمه دوم سال ۱۴۰۴ در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست ارائه و برنامه‌های پیش‌رو برای ارتقای شاخص‌های ایمنی منطقه ۸ در آستانه نوروز نیز پایش و بررسی شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha